Dakdoorvoer (onderuitloop) bestellen

Soort dakbedekking

Andere soorten dakbedekking op aanvraag


Diameter & lengte

Optimale afvoer voor water van (platte) daken, met gebruiksvriendelijke verwerking door middel van de geprefabriceerde dakbedekking aan de doorvoer.

Bekijk hier de voordelen vab deze dakdoorvoer  

Over onze dakdoorvoer met onderuitloop

Optimale afvoer van water van (platte) daken, door geïntegreerde membranen.

De meest kritieke punten, daar waar het gaat over lekkages op (platte) daken, zijn de dakdoorvoeren, of het nu gaat om de standaard doorvoeren of de stadse uitlopen. Jual dakdoorvoeren worden onder de meest ideale (fabrieks) omstandigheden geproduceerd om ervoor te zorgen dat deze gegarandeerd waterdicht zijn. Bijkomend voordeel dat er al een slab van de juiste dakbedekking aan de doorvoer zit gemonteerd is de eenvoudige manier van verwerken van de afvoeren zonder het gebruik van speciaal gereedschap, zowel voor nieuwbouw alsook voor renovatie.

Om ervoor te zorgen dat de afvoeren en bladroosters van Jual zonder problemen net zo lang meegaan als de levensduur van het dak is er gekozen voor zeer duurzame materialen. Al het pijpwerk is derhalve gemaakt van zuurbestendig roestvrij staal in een dikte 1,0mm (+ / - 0,2 mm) De RVS onderdelen zijn volledig gelast en op lekken getest onder 0,1 bar druk wat gelijk staat aan een waterstand van 1,0m. Om deze kwaliteit te garanderen worden de Jual Dakdoorvoeren continue getest bij TÜV Rheinland, die ervoor zorgt dat alle Jual producten minimaal voldoet aan de eisen volgens DS / EN-1253.

Jual Dakdoorvoeren zorgen ervoor dat water van platte daken snel en veilig worden afgevoerd, zelfs tijdens hevige regenval. Het Monsoon blad rooster gecombineerd met Jual Dakafvoeren zorgen voor een afvoercapaciteit die tot 3 maal hoger ligt dan de gebruikelijke normen die hiervoor gelden.