Over Jual Dakdoorvoeren

Met gepaste trots kunnen we melden dat wij het dealerschap van Jual Dak doorvoeren en accessoires mogen voeren in Nederland.

Jual is een modern metaalbedrijf met 130 mensen in dienst met het hoofdkantoor in Denemarken en een eigen fabriek in China, waar onder ideale gecontroleerde omstandigheden standaard dak accessoires worden geproduceerd. Jual voldoet met zijn manier van werken aan de hoogste internationale normen in de bouw. Dit wordt gewaarborgd door continue monitoring van de productie en een constante hoge kwaliteit.

Naast het feit dat Jual altijd een betrouwbare leverancier van dak accessoires is geweest willen ze nog meer producten ontwikkelen en verbeteren. Zo hebben ze een onze eigen ontwikkeling afdeling, waar ze voor elk probleem, passend bij de specifieke eisen voor veiligheid en de techniek van het dak , een passende oplossing bedenken. Deze oplossing wordt in de eigen technische afdeling getest en zo nodig aangepast voordat het onderdeel geproduceerd wordt. Het is geen toeval dat Jual de eerste leverancier was in de Scandinavische landen, die TÜV goedgekeurd outlets en volledig CE-gecertificeerde dakaccessoires heeft.

Omdat Jual een eigen fabriek en ontwikkelcentrum heeft is het ook mogelijk op aanvraag specials te laten maken. Zit u met een bijzondere maat van een afvoer , Jual zal u in veel gevallen kunnen helpen. De prijsstelling hiervan hangt uiteraard mede af van het aantal specials die tegelijk geproduceerd dienen te worden.

Dat is de reden dat we trots zijn dat we Jual producten mogen voeren die passen bij onze visie over de manier van zakendoen waar de nadruk ligt op een goede kwaliteit en levensduur van deze producten in de toekomst, zodat we voor onze klanten de beste en meest competente partner zullen zijn.

 

Jual staat voor

  • Kwaliteit en zekerheid
  • Maatwerk mogelijk
  • Achteraf betalen
  • Snelle reactiesnelheid

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op