Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen.
Staat uw vraag er niet tussen, neem de contact met ons op.

Is er maatwerk in doorvoeren mogelijk?
Ja, aangezien Jual over een eigen ontwikkeling en test laboratorium beschikt kan in principe alles gemaakt worden op het gebied van af- en doorvoeren. Uiteraard hangt de prijs af van hetgeen u gemaakt wil hebben en de hoeveelheid die er gemaakt wordt. Levertijd hiervan zal tussen de 2 en 4 weken zijn?
Waarom wordt er RVS gebruikt voor Jual dakdoorvoeren?
Jual wil ervoor zorgen dat de afvoer- en doorvoeren gedurende de gehele levensduur van het dak in orde blijven. Daarom zijn alle pijpen gemaakt van zuurbestendig roestvrij staal en de dikte is 1,0 mm (+ / - 0,2 mm) Volledig gelast en op lekken getest met 0,1 bar druk, gelijk aan een waterniveau van 1 meter.
Zijn er specifieke verwerkingseisen voor een Jual dakdoorvoer?
Nee , voor het verwerken van een Jual afvoer komen geen specifieke eisen kijken. Deze afvoeren dienen net zoals standaard uitvoeren verwerkt te worden volgens de richtlijnen van de dakbranche die er op het moment van montage geldig zijn.
Welke garantie is er van toepassing op Jual dakdoorvoeren?
De garantie op de Jual dakafvoer loopt mee in de standaard garantie die er gegeven wordt op dakbedekking, namelijk 10 jaar. De verwachting van Jual is echter dat de afvoeren net zo lang meegaan als de levensduur van de dakbedekking.

Contact

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen

T: 010 - 300 02 05
E: info@jualdakdoorvoeren.nl